Top

Köpvillkor

Vi vet att det är tidskrävande att läsa köpvillkor, och just därför har vi skapat en kortversion med de viktigaste punkterna. Lite längre ner finner du våra fullständiga köpvillkor. Får du inte svar på det du undrar? Kontakta då oss på info@icrossflyfish.com så hjälper vi dig vidare.

  • Vi skickar till hela världen förutom USA.
  • Normal leveranstid för varor som vi har på lager är 5-7 arbetsdagar. (Det kan i enstaka tillfällen ta några dagar extra.)
  • Vi ger dig fri retur - vi vill att du skall känna dig trygg när du handlar hos oss.
  • Kom ihåg att hämta ditt paket inom 14 dagar!
  • För ej uthämtade paket som återsänds till oss debiterar vi dig 399:- Om du ångrar köpet så hämtar du bara ut din beställning och returnerar den till oss med din retursedel. Vi ger dig fri returfrakt och krediterar dig för köpbeloppet så fort vi kan.

Här kommer fullversionen av våra köpvillkor för Icross Flyfishing AB

Detta avtal är reglerat av den nedanstående standarden i köpvillkor för konsumentköp för varor över internet. Köpvillkoren är utarbetade efter Konsumentköplagen (1990:932), Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) samt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204) på samtliga köp på www.icrossflyfish.com

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:Icross Flyfishing AB

Kontaktadress: Rumbagatan 12, 93165 Skellefteå

E-post: info@icrossflyfish.com

Organisationsnummer: 559102-9441

Icross Flyfishing AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.
 

Priser

Priserna som anges på www.icrossflyfish.com  är inklusive mervärdesskatt (moms). Priserna inkluderar fri returfrakt  inom Sverige. Upplysningar om den totala kostnaden konsumenten ska betala, inklusive alla avgifter (moms, tull och liknande) och leveranskostnader (frakt, porto, faktura, förpackning mm) samt specificering av de enskilda elementerna i totalpriset, ges i beställnings översikten innan beställningen görs
 

Kortbetalning

Kortbetalning använder vi kryptering genom vår samarbetspartner Stripe under alla dina transaktioner för att säkerställa din trygghet i samband med kortköp så du inte riskerar att dina kortuppgifter hamnar i orätta händer. Du kan betala med VISA, Mastercard eller annat betalningskort som anges som alternativ vid betalningstillfället. Vid betalning med kort anges kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod samt för vissa kort även 3D Secure-kod.

Kortnummer lagras ej av Icross Flyfishing AB efter genomförd transaktion.

Leveranssätt

Vi har samarbete med DHL, UPS, TNT, Fedex vid leveranser.

Din beställning skickas till ditt närmaste postombud. Du får en avisering antingen genom ett mail eller genom ett SMS till din mobil för avhämtning av ditt paket. Vid uthämtning av din försändelse ska giltig ID-handling uppvisas. Normal leveranstid 5-7 arbetsdagar från det att Icross Flyfishing AB har bekräftat din beställning.

Under långhelger tar din beställning några dagar extra. Innehåller din beställning en beställningsvara som vi inte har på vår lager får du räkna med längre leveranstid.

Outlösta Paket/Försändelser

För paket som du som kund inte löser ut inom 14 dagar och återsänds till Icross Flyfishing AB debiterar vi dig 399 kr (SEK) för administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Transportskador

Vi tar ansvar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. När du returnerar en vara till oss så är det du som kund som ansvarar för godset.

OBS! Om du upptäcker att godset som du mottar är transportskadat så måste du inom skälig tid, dock inom senast två månader reklamera på transportskador. Därför är det viktigt att du kontrollerar din försändelse vid mottagandet så att det inte är transportskadat. Vi rekommenderar att du anmäler eventuell transportskada direkt hos ditt postkontor och öppnar din försändelse för att se om alla dina varor är med och inte är skadad samt därefter kontaktar info@icrossflyfish.com.

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har du rätt till att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har mottagit din beställning.

Ångerrätten gäller under förutsättning att varan hålls i oförändrat skick och innehar alla tillbehör/lappar/originalemballage som när du mottog din beställning. Varan skall vara i det skick att den går att sälja på nytt.

Konsumentverket har tagit fram en ångerblankett som konsumenten ska använda, ångerblankett finns att ladda ner på hemsidan.

Retur

Icross Flyfishing AB ger dig fri retur. Vid retur är du ansvarig för risk av vara. När du returnerar din vara ska den vara oanvänd och returneras i en hel originalförpackning, samtliga lappar och manualer ska skickas med. Det är viktigt att ett ytteremballage används. Du får inte tejpa, klistra fast returfraktsedel eller dylikt direkt på originalförpackningen.

Returfraktsedel sänds enbart som e-post, vi har ej möjlighet att sända de fysiskt per post. För att din retur ska godkännas så måste den vara oanvänd, i nyskick och originalemballaget får inte vara skadat. Vi kommer då att återsända paketet till dig och debitera dig fraktkostnad för detta.

Reklamation

Om du vill reklamera en vara kontakta info@icrossflyfish.com eller tel: 004670 299 77 89. När du kontaktar oss vill vi att du uppger ditt ordernummer, vilken vara det gäller och vad felet på varan är. Har du möjlighet att ta ett kort på produkten så bifoga gärna detta. Reklamationsrätten gäller produktionsfel av vara och inte fel orsakade av normalt slitage eller föråldrade av produkt. En reklamation skall göras så snart som möjligt efter att felet upptäckts. Du har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet.

Efter att vi mottagit din vara kommer vi att behandla ärendet inom 30 dagar.

Personuppgifter

Icross Flyfishing AB ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen. Genom godkännande av köpeavtalet med Icross Flyfishing AB samtycker du till att vi sparar den information som vi behöver för att kunna behandla din beställning. Informationen används bara av oss samt de partner vi samarbetar med för att genomföra köpet. Exempel på partner är Stripe.

Oförutsägbara händelser

I händelse av omständigheter som står utanför Icross Flyfishing AB skäliga kontroll, exempelvis vid händelse av ändrad lagstiftning, myndighetsåtgärder, strejk, blockad, sabotage, brand, översvämning, naturkatastrof, krig, terrorism eller liknande händelser ska Icross Flyfishing AB förpliktelse att fullgöra köpeavtalet skjutas upp så länge omständigheten råder. Om sådan försening överstiger 2 månader har såväl du som Icross Flyfishing AB rätt att häva avtalet med omedelbar verkan utan någon skyldighet att betala skadestånd.

 

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer Icross Flyfishing AB att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.


 

VAR INTE DUM, TÄNK PÅ SÄKERHETEN.

 

Vi pumpar upp ICROSS till ca 8 psi. Det räcker för att göra den stenhård. ICROSS är testad enda upp till 15 psi, men att pumpa upp den så mycket är bara dumt. Och var inte dum. Använd alltid en flytväst och håll dig borta från forsande vatten. Men framför allt, njut av att vara en fri fiskare och paddla dit du önskar.

Och en sak till. Vi tycker att ICROSS är en sådan otrolig förbättring, så vi skulle bli så otroligt glada om alla ni grymma flugfiskare där ute, använde icross till maximal användning och berättade för oss om det. Så snälla dela dina äventyr med oss.