Top
En ICROSS® tar dig fram på vattnet enkelt, smidigt och säkert. Du slipper sitta i det kalla vattnet, eftersom att du sitter på en 20 cm isolerad hård luftkudde. Den tar dig till en ö, till andra sidan eller ett grund - den gör ditt fiske enormt flexibelt eftersom den även går att fiska från. En ICROSS® skapar helt nya möjligheter för dina framtida fiske äventyr - ICROSS® tar dig till orörda vatten.
— ICROSS teamet. Skellefteå, Sweden.
hooke_kenauk-164.jpg

VÅR WEBBSHOP

Att använda en ICROSS® är super enkelt. Det fantastiska dropp stitch materialet betyder att ICROSS® är uppblåsbar men ändå stenhård. ICROSS® handlar om enkelhet, flexibilitet och frihet - den öppnar helt nya möjligheter för dina framtida flugfiske äventyr.

DSC_1987.jpg

FRÅN SVERIGE

Vi älskar flugfiskeäventyr i de nordligaste delarna av Skandinavien, längs kanten av polcirkeln. Där älvarna är vilda och solen aldrig går ner på sommaren. Det är så vi valt att leva, och vi älskar det. ICROSS® öppnar nya möjligheter för våra flugfiske äventyr.

En ICROSS® tar dig fram på vattnet enkelt, smidigt och säkert. Den tar dig till en ö, till andra sidan eller ett grund i mitten av älven - den gör ditt flugfiske enormt flexibelt eftersom den även går att fiska från. En ICROSS® skapar helt nya möjligheter för dina framtida flugfiske äventyr - ICROSS® tar dig till orörda vatten.

Vi äter, sover och lever för flugfisket, och vi gör det i norra Skandinavien. Vi fostrades nära den orörda naturen och de vilda älvarna, så att utforska finns i vårt DNA.
— Adam Westerman, flugfiskare och ICROSS innovatör. Skellefteå, Sverige.