Top
ICROSS® är slitstark och stenhård tack vare drop stitch materialet, men också väldigt mobil. Den pumpas upp på några minuter och håller sig stenhård under en laxsäsong i norra Skandinavien.

 

Så här fiskar vi i norra Skandinavien

Vi letar efter flugfiskeäventyr i de nordligaste delarna av Skandinavien, längs kanten av polcirkeln. Där älvarna är vilda och solen aldrig går ner på sommaren. Visst, gillar vi att hänga med fiske kompisarna längs älven, men när vi går för lax, havsöring eller stora brun öringar i avlägsna områden, föredrar vi att göra det med moder natur som vår enda kompis.

Det här är Adam, och det finns inget Adam älskar mer än att drilla en nystigen fet lax från en vild älv i norra skandinavien..

Det här är Adam, och det finns inget Adam älskar mer än att drilla en nystigen fet lax från en vild älv i norra skandinavien..

Adam är inte en entreprenör, inte heller företagsledare. Han är en flugfiskare från botten av hjärtat och det finns inget Adam älskar mer än att drilla en nystigen fet lax från en vild älv i norra skandinavien. Och just därför uppfann han ICROSS®.

- För att vara ärlig, hur många gånger har du stått på stranden, och drömt om att kunna fiska från den där orörda ön, eller bara att komma över till andra sidan, där fisken är?

Nyckeln till att få mera fisk - är att fiska på ostörda fiskar.

Adam lägger sin tid på att fiska i lax och öring i de vilda älvarna i norra Skandinavien. I de områden där du med ett fiskekort kan ströva fritt och nå de allra vackraste och orörda platser som finns.

- ICROSS® handlar om frihet. Den tar dig vart du vill. Du sätter dig på den. Du korsar en älv eller fiskar från den. Du paddlar tillbaka. Du lägger ICROSS® i din bil och åker vidare mot nästa äventyr. På ett otroligt smidigt sätt så maximerar du ditt flugfiske äventyr. Och en otrolig frihetskänsla infinner sig. Det måste vara enkelt att fiska vilka platser och vatten du vill. Små båtar, kanoter, flytringar - och så vidare, vi har provat dem alla. Och dessa fungerar inte. Inte på de sättet vi fiskar. Men med en ICROSS® känns allt så enkelt och smidigt.

- Du vet, det finns ingen härligare känsla än att nå de orörda fiskeplatserna i din favorit älv eller sjö, där väldigt få personer presenterat en fluga förut. Att bara presentera flugan från en helt ny vinkel av en tidigare fiskad pool, det kan vara det som framkallar hugget. Det handlar om att utforska. Fast på ett nytt sätt, du kommer att se din älv eller sjö med helt nya ögon när du har en ICROSS® i din verktygslåda.